Ecografia musculoscheletala este utilă într-o gamă largă de situații, inclusiv traumatisme, afecțiuni inflamatorii sau degenerative ale sistemului musculoscheletal.

Oferim un pachet care cuprinde ecografie musculoscheletala și consultație reumatologică pentru evaluarea completă a simptomelor si posibilitatea acoradarii unui tratament personalizat.

Ecografie musculoscheletală

Ecografia musculoscheletala este o investigație imagistică non-invazivă utilizată pentru vizualizarea structurilor musculoscheletale, cum ar fi mușchii, tendoanele, ligamentele, articulațiile și alte țesuturi moi. 

Această tehnică utilizează ultrasunete pentru a crea imagini în timp real ale regiunilor musculoscheletale, oferind informații detaliate cu privire la structurile anatomice și posibilele anomalii.

  • Imagistica detaliată a articulațiilor, tendoanelor și mușchilor pentru evaluarea structurilor anatomice.
  • Detectează leziuni, inflamații sau alte afecțiuni care pot afecta sistemul musculo-scheletic.
  • Procedură non-invazivă și fără radiații, oferind rezultate rapide și precise.
ecografia musculoscheletala

Consultație reumatologică

Consultația reumatologică este un proces în care un medic reumatolog evaluează simptomele, istoricul medical și efectuează examinări fizice pentru a diagnostica și gestiona afecțiuni reumatologice.

Medicul va discuta cu dvs. despre simptomele pe care le experimentați, inclusiv durerea articulară, umflarea, rigiditatea și alte probleme legate de sistemul musculo-scheletic.

În funcție de simptomele și rezultatele examinării, medicul poate solicita teste de laborator, cum ar fi analize de sânge, pentru a detecta markeri inflamatori sau alte anomalii.

blank
  • Consultație personalizată cu un medic specialist în reumatologie.
  • Evaluarea simptomelor, istoricului medical și a rezultatelor ecografiei.
  • Recomandări de tratament și planuri de gestionare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Beneficii

  1. Informații detaliate despre starea articulațiilor și țesuturilor musculo-scheletice.
  2. Acces la consultații specializate pentru o înțelegere mai profundă a afecțiunilor.
  3. Planuri personalizate pentru gestionarea durerii și îmbunătățirea funcționalității.

Ecografia musculoscheletala reprezinta un instrument valoroas în diagnostic deoarece ajută la evaluarea leziunilor musculare, tendonalor sau ligamentelor, oferind informații importante pentru planificarea tratamentului.

Consultația cu un medic specialist reumatolog va permite interpretarea rezultatelor imagistice, dar și a analizelor de laborator în vederea formulării unor recomandări personalizate.

Cost: 400 lei

Valabilitate oferta: 1 - 30 aprilie

Medicii noștri reumatologi: