Tratamentul cu Dermapen 4: Inovatie in ingrijirea pielii

Tratamentul cu Dermapen 4 reprezinta o soluție revoluționară pentru îmbunătățirea texturii, elasticității și sănătății pielii dumneavoastră.

Ce este Dermapen 4?

Dermapen 4 este un dispozitiv medical inovator de micro-înțepături, proiectat pentru a aduce o nouă dimensiune în tratamentele cosmetice non-invazive. Acest instrument de ultimă generație utilizează tehnologia cu microace pentru a crea mii de perforații fine în piele, declanșând astfel un proces natural de vindecare și regenerare a țesuturilor. 

Această procedură acționează ca un stimulent pentru piele, determinând-o să răspundă prin regenerarea celulară și producerea de noi fibre de colagen și elastină. Acest proces de vindecare stimulat ajută la îmbunătățirea texturii pielii, la diminuarea cicatricilor, la reducerea ridurilor fine și la uniformizarea nuanței tenului.

Beneficiile tratamentului cu Dermapen 4

1. Reînnoire Celulară Avansată: Tratamentul cu Dermapen 4 stimulează producția de colagen și elastină, care sunt fundamentale pentru menținerea elasticității și fermității pielii. Prin crearea micro-canalelor, acest dispozitiv încurajează regenerarea celulară, contribuind astfel la diminuarea ridurilor și a liniilor fine.

2. Tratament Personalizat: Cu Dermapen 4, adâncimea și viteza micro-înțepăturilor pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor unice ale pielii fiecărui pacient. Aceasta înseamnă că tratamentul poate fi personalizat pentru a aborda probleme specifice, cum ar fi cicatricile, porii dilatați sau petele pigmentare.

Microneedling cu Dermapen

3. Rezultate Vizibile și Durabile: Datorită abordării sale stimulatoare și a regenerării naturale a pielii, Dermapen 4 oferă rezultate vizibile și durabile în timp. Pielea dumneavoastră va deveni mai radiantă, mai netedă și mai sănătoasă pe măsură ce trece timpul.

4. Tratament Neinvaziv: Una dintre cele mai mari avantaje ale Dermapen 4 este că este o opțiune non-invazivă. Nu este nevoie de timp de recuperare sau de pauze lungi de vindecare, așa cum se întâmplă în cazul procedurilor chirurgicale.

5. Diversitatea Aplicațiilor: Dermapen 4 poate fi folosit pentru a trata o gamă largă de preocupări legate de piele, cum ar fi ridurile, liniile fine, cicatricile post-acnee, porii dilatați, textura neuniformă a pielii și chiar vergeturile.

Procedura de tratament

Microneedling cu Dermapen

Înainte de efectuarea procedurii de microneedling, pacientul trebuie să se prezinte la un consult dermatologic în vederea evaluării istoricului afecțiunii sau leziunii în cauză.  În urma consultului dermatologic, medicul pune un diagnostic și efectuează un plan de tratament personalizat care  poate cuprinde o serie de proceduri sau recomandări de produse de skincare care sunt cele mai potrivite pentru fiecare pacient în parte.

Procedura Dermapen 4 este sigură, eficientă și confortabilă. În timpul tratamentului, pacienții pot simți o ușoară senzație de înțepături sau furnicături, dar aceasta este de obicei bine tolerată. Durata sesiunii poate varia în funcție de zona tratată și de nevoile individuale.

Etapele tratamentului cu Dermapen 4

Etapa 1 – Pregătirea pielii pentru tratament

Ședința durează aproximativ 45 minute. Cu 20 de minute înainte de a începe, se aplică o cremă anestezică pentru a pregati zona de tratamentul de microneedling. Crema anestezica are rolul de a imbunatati confortul pacientului in timpul procedurii in asa fel incat sa nu existe nicio senzatie de durere.

Etapa 2 – Efectuarea procedurii

Urmează procedura propriu-zisă, care constă în alunecarea pe piele a dispozitivului cu ace în mod repetat.

Etapa 3 – Finalizarea tratamentului

La sfârșit se aplică, timp de 10 de minute, o mască specială cu rol de hidratare și calmare a pielii. La plecare, pacientului i se aplică o cremă cicatrizantă îmbogățită cu minerale și vitamine sau cu retinol, plus o cremă cu protecție solară SPF50+.

Rezultatele tratamentului

De obicei, sunt necesare 2-4 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor 3 luni, asigurând o îmbunătăţire treptată.

Deşi o singură şedinţă poate oferi un rezultat vizibil, pentru a obține rezultatul optim este recomandată o serie de 3-4 tratamente la interval de 6-8 săptămâni. Rezultatele sunt permanente, nu e necesară repetarea tratamentului.

La clinica Osteodensys, suntem dedicați să vă oferim cele mai avansate soluții de îngrijire a pielii pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Echipa noastră de specialiști în dermatologie este pregătită să vă ofere consultanță personalizată și să vă ghideze către o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare cu ajutorul tehnologiei Dermapen 4.

Programați o consultație la un medic dermatolog în cadrul clinicii Osteodensys pentru a efectua tratamentul dermatologic cu Dermapen 4.

Microneedling cu Dermapen
Sună acum
Vreau programare