Clinica OSTEODENSYS

Prima clinică din România care realizează Osteodensitometrie REMS printr-o tehnologie inovatoare și neinvazivă

pentru diagnosticul osteoporozei și al osteopeniei.

Clinica Osteodensys a fost înființată ca deschizătoare de drumuri în România pentru diagnosticarea osteoporozei și osteopeniei printr-o nouă tehnologie neinvazivă unică în lume, Osteodensitometrie REMS. Fiind prima clinică privată din România care folosește Tehnologia REMS pentru osteodensitometrie, adică măsurarea densității și arhitecturii osoase.

Din dorința de a veni în sprijinul pacientului, pe lângă etapa de diagnosticare am decis că este necesar să poată exista posibilitatea interpretării rezultatelor. Astfel că am largit gama de servicii medicale prin intermediul medicilor reumatologi și endocrinologi. Medici care pot oferi consultații de specialitate, dar și realiza ecografiile musculoscheletale (în spectrul reumatologiei) și tiroidiene (în cadrul specialității de endocrinologie) pentru o diagnosticare completă și corectă.

În beneficiul pacientului, prin intermediul Clinicii Osteodensys și a serviciilor medicale integrate, am hotărât să existe posibilitatea ca printr-o singură vizită la cabinet, acesta să poată obține un diagnostic corect și un tratament corespunzator.

Osteodensitometrie REMS-Despre Tehnologie

Examinarea REMS pentru determinarea densității și fragilității osoase efectuată în clinica OSTEODENSYS se face cu echipamentul Echostation produs de firma italiană Echolight care deține patentul tehnologiei REMS. Acesta este un echipament unic în lume, complet neinvaziv, rapid și automat cu o sensibilitate în estimarea densității osoase de 5 ori mai mare decât DEXA.

De asemenea, Comisia de Experți a Societății Europene de Osteoporoză (ESCEO) a publicat în septembrie 2019 în revista de specialitate “Aging Clinical and Experimental Research” articolul de consens în ceea ce privește avantajele tehnologiei REMS pentru diagnosticul osteoporozei și estimarea riscului de fractură.

blank

Galerie Foto

Clinica Osteodensys
Sună acum
Vreau programare