Loading...

               Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului UE 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, SC OSTEOTEST SRL este un operator de date, cu sediul social in Bucuresti, Strada Dragoslavele nr. 2-4, Parter, CUI: 37938138, J40/11880/11.07.2017, telefon 0726201589, email: office@osteodensys.ro 

De ce colectăm informații despre dvs.
SC OSTEOTEST SRL colectează și prelucrează datele pacientilor cu caracter personal în scopuri de medicină preventivă, de stabilire a diagnosticelor medicale, de administrare a unor îngrijiri sau tratamente medicale pentru persoana vizată ori de gestionare a serviciilor de sănătate care acţionează în interesul persoanei vizate: 

  1. Nume si prenume
  2. Data Nastere 
  3. Sex
  4. Varsta 
  5. Greutate si inaltime
  6. Istoric Medical
  7. Adresa de email 
  8. Numar de telefon

Va solicitam aceste date personale pentru o buna diagnosticare, fara a conditiona consimtamantul dvs pentru primirea urmatoarelor notificari:

  1. SMS pentru programari
  2. SMS pentru marketing
  3. Prin email pentru programari
  4. Prin email pentru marketing

Temeiul juridic al prelucrărilor de date cu caracter personal

  • Legea 95/2000 — Privind reforma în domeniul sănătăţii 
  • Legea nr.629/2001 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr.124/1998 privind organizarea si functionarea cabinetelor medicale
  • Legea nr. 82/1991 (legea contabilitătii)
  • Legea nr. 227 / 2015 (Codul fiscal)
  • Regulamentul UE 679/2016

In Regulamentul UE 679/2016, fiecare prelucrare a datelor cu caracter personal îndeplinește una dintre următoarele condiții: persoana vizată și-a dat consimţământul, este necesară pentru protejarea intereselor vitale ale unei persoane sau este necesară pentru interesele legitime ale operatorului sau ale unei terțe părţi.

Categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal
Suntem obligaţi prin lege să raportăm anumite informaţii autorităţilor competente. Destinatarii informaţiilor pot fi:

  • Ministerul Sănătaţii 
  • Direcţia de Sănătate Publică
  • ANAF, ITM
  • CNAS, CJAS
  • Medici trimiţatori
  • Autorităţi locale, Poliţie

Cum protejam informațiile confidențiale colectate
Informaţiile colectate despre dumneavoastră sunt păstrate în formă electronică. Ne asigurăm că informaţiile pe care le deținem sunt păstrate în locaţii sigure, cu un nivel de securitate adecvat și cu accesul permis doar personalului autorizat.

De asemenea, ne asigurăm că persoanele împuternicite sunt obligate din punct de vedere contractual să implementeze măsuri tehnice și organizatorice de protecţie a datelor, în cazul în care datele prelucrate de acestea identifica sau ar putea identifica o persoană.

Locația și durata de stocare
Datele cu caracter personal colectate sunt stocate in spatii si pe echipamente situate la punctul de lucru al SC OSTEOTEST SRL. Durata de stocare pentru fiecare categorie de date cu caracter personal este în conformitate cu cerinţele legale si cu reglementarile interne ale societatii.

Drepturi legate de prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform Regulamentului UE 679/2016, aveţi următoarele drepturi: accesul la datele dvs. personale, corectarea sau ştergerea acestora, restricţionarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale cu caracter automat, si de a vă adresa instanţei de judecată competente. Disponibilitatea acestor drepturi depinde de justificarea legală a prelucrării.

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimţământul dumneavoastră, aveţi dreptul de a va retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia.

Dacă aveţi nemulţumiri legate de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, aveţi dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Dacă doriţi să faceţi o solicitare în temeiul Regulamentului UE 679/2016, pentru a putea să vă răspundem într-un mod eficient va trebui să ne furnizați identitatea dumneavoastră (nume/prenume, CNP, email) și indicații privind informațiile pe care le solicitați.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi Responsabilul de Protecţia Datelor la adresa de email: gdpr@helpsiasociatii.ro

                                  Politica privind confidențialitatea datelor

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați www.osteodensys.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale în conformitate cu această politică.
Site-ul poate conține legături către și de pe alte site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. SC OSTEOTEST SRL nu are nicio responsabilitate pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice date personale catre aceste site-uri.

Informațiile colectate si durata de stocare
În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră:

  • Informații pe care ni le oferiți atunci când completați un formular web necesar programarii on-line (nume, prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon)
  • Informații pe care le colectăm despre dumneavoastră, prin intermediul fisierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile.

Stocarea datelor de natura personală se face atata timp cat avem consimțămȃntul dumneavoastră.

Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm

Folosim datele personale despre dumneavoastră în următoarele moduri:

  • datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularele noastre web vor fi folosite în scopul procesării cererilor dumneavoastră. Prin trimiterea solicitării, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către SC OSTEOTEST SRL.
  • informațiile tehnice pe care le colectăm prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.

Accesați datele dumneavoastră personale
Aveți dreptul să solicitati o copie a informațiilor deținute de SC OSTEOTEST SRL prin formularea unei solicitări de acces la adresa de email office@osteodensys.ro.
Datele de natura personala deținute de către societatea noastra sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679 /2016.

Drepturile persoanei vizate
Conform Regulamentului 679 /2016 – GDPR, aveţi dreptul de a solicita de la SC OSTEOTEST SRL, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră.

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere
Conform Regulamentului 679 /2016 – GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. 

Termeni si conditii

www.osteodensys.ro denumit in continuare “site” reprezinta in mediul virtual SC OSTEOTEST SRL” denumit in continuare “proprietar”, detine toate drepturile de proprietate intelectuala pentru materiale prezentate in site. Termenul de “utilizator” reprezinta orice persoana fizica sau juridica care acceseaza sau utilizeaza site-ul.

Toate informatiile din acest site sunt considerate informatii publice si vor fi tratate ca atare.

Cu toate acestea, site-ul nu este si nu va fi legal responsabil, pentru nicio descriere eronata a informatiilor preluate din alte surse.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea, sub orice forma, a continutului materialelor prezentate în site, de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a avea, in prealabil, acordul scris prealabil al proprietarului.

Orice incercare de modificare a datelor din site, fara acceptul proprietarului, determina exercitarea dreptului, unilateral si neechivoc , ca acesta sa faca uz de toate prerogativele sale pentru a se adresa instantelor legale, ce detin competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Informare privind cookie-urile

SC OSTEOTEST SRL, este o persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Strada Dragoslavele nr. 2-4, Parter, CUI: 37938138, J40/11880/11.07.2017, telefon 0726201589, email: office@osteodensys.ro. Vă rugăm sa cititi această informare privind cookie-urile la începutul interacțiunii cu Website-ul nostru.

  1. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe website-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.
Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dumneavoastră web pe hard disk-ul sau memoria dispozitivului utilizat, în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dumneavoastră cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dumneavoastră, atunci când vizitați din nou site-ul web utilizând același dispozitiv.

  1. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.
În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivul dumneavoastră și să configurați browserul dumneavoastră web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastră web. Găsiti setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa website-ul nostru. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. 

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org care prezintă informații suplimentare.

  1. Tipuri de fișiere de tip cookie

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii:

  • Fișiere de tip cookie absolut necesare-vă permit să navigați pe un website și să-i utilizați funcțiile de bază. 
  • Fișiere de tip cookie privind preferințele-sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dumneavoastră. 
  • Fișiere de tip cookie statistice și privind performanța-ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat website-ul (de exemplu: paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des, etc.). 
  • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă-înregistrează vizita dumneavoastră pe website-ul nostru, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care le-ați accesat. Utilizam aceste informații pentru a va oferi reclame mai relevante pentru interesele dumneavoastră. 
  • Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale-vă permit să împărtășiți direct din website activitatea dumneavoastră pe rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter sau Google+. 
  • Alte tipuri de fișiere de tip cookie.

Website-ul nostru utilizează serviciile unor terțe-părți pentru a obține informații cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a website-ului nostru pentru a optimiza experiența dumneavoastră de utilizator și pentru a vă prezenta publicitate în afara website-ului nostru. Aceste terțe-părți (de exemplu: agenţii de publicitate și furnizorii de servicii externe) pot, de asemenea, utiliza fișiere de tip cookie, asupra cărora nu exercităm niciun control.

 

Tip cookie

Denumire cookie

Furnizor

Tip

Expira

Necesare

PHPSESSID

osteodensys.ro

http

1 an

 
  1. Detalierea cookie-urilor folosite

Ne asiguram că aceasta este o listă completă a tuturor cookie-urilor folosite pe website şi ne dorim să menţinem actualizată această Informare privind cookie-urile. Te invităm să vizitezi această pagină din când în când, pentru a fi la curent cu schimbările pe care le aducem.