Rezultate inainte si dupa

Alopecia areata

Alopecia areata este o afecțiune a pielii care poate provoca pierderea părului în zone localizate, sub formă de pete rotunde sau ovale. Această condiție este cauzată de o reacție autoimună, în care sistemul imunitar atacă greșit foliculii de păr, împiedicând astfel creșterea normală a firelor de păr. 

Vizualizati mai jos rezultatele inainte si dupa tratamentul cu exciplex.

Vitiligo

Vitiligo este o afecțiune a pielii caracterizată prin pierderea treptată a pigmentului care dă culoare pielii, rezultând pete albe sau depigmentate pe diferite părți ale corpului. Această afecțiune apare atunci când celulele responsabile de producerea pigmentului, numite melanocite, sunt distruse sau nu mai funcționează corect. 

Vizualizati mai jos rezultatele inainte si dupa tratamentul cu exciplex si tarifele aici.

Psoriazis

Psoriazisul este o afecțiune cronică a pielii, caracterizată prin apariția unor plăci roșii, solzoase și pruriginoase pe diferite părți ale corpului. Această afecțiune autoimună afectează sistemul imunitar, determinând o creștere excesivă a celulelor pielii. 

Vizualizati mai jos rezultatele inainte si dupa tratamentul cu exciplex.

Dermatitia atopica

Dermatita atopică, cunoscută și sub denumirea de eczemă atopică, este o afecțiune inflamatorie cronică a pielii, caracterizată prin piele uscată, iritată și pruriginoasă. Această afecțiune afectează în special copiii, dar poate persista și în viața adultă.

Vizualizati mai jos rezultatele inainte si dupa tratamentul cu exciplex.

Medicii nostri dermatologi

Rezultate clinice la nivel international

Exciplex este un excimer UV produs de firma franceza Clarteis. Clarteis este un pionier global în fabricarea de dispozitive medicale dermatologice ergonomice, certificate CE și aprobate de FDA. Eficiența clinică a dispozitivelor tratează cele mai răspândite afecțiuni dermatologice și cronice autoimune ale pielii, inclusiv vitiligo, psoriazis, alopecia areata si dermatită atopică. Tratamentul cu exciplex este utilizat de medici dermatologi din peste 45 tari, iar studiile clinice realizate demonstreaza eficienta utilizarii fototerapiei cu lumina monocromatica de 308nm.

Sună acum
Vreau programare